Gezondheidscafé in 't Volle Hof

376 keer bekeken

In het Gezondheidscafé kunnen buurtbewoners van Vollenhove wekelijks in gesprek met professionals en vrijwillige gezondheidscoaches over onderwerpen die bijdragen aan een gezond leven.

Zoals gezond eten, meer bewegen, stress verminderen, geldzorgen en sociaal contact.Doel is mensen te helpen om een gezonde leefstijl te ontwikkelen, zodat ze mentaal en fysiek sterker worden. Met als uitgangspunt: samen nadenken over de eigen gezondheid, een plan maken en stappen zetten.

Iedere woensdagmiddag

Het Gezondheidscafé wordt iedere woensdag gehouden in wijkcentrum ’t Volle Hof in Vollenhove, van 13.30 tot 15.30 uur. Iedereen die wil, kan gewoon binnenlopen. Koffie en thee staan klaar.

Onderdeel van buurtaanpak Vollenhove Vooruit

Het Gezondheidscafé is onderdeel van de buurtaanpak Vollenhove Vooruit. In deze aanpak werken partners uit het medisch en sociaal domein samen aan gezondheidsprojecten in de buurt. In het Gezondsheidscafé zijn de krachten gebundeld van huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, Sportief Zeist, GGD, Wijkinloophuis Vollenhove, Sociaal Team en speciaal hiervoor opgeleide vrijwillige gezondheidscoaches.

Foto: Slotstad RTV

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

MeanderOmnium

030 - 694 04 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur)

info@meanderomnium.nl

Laan van Vollenhove 1014
3706 AH Zeist

 

Postbus 153
3700 AD Zeist

Alle locaties van MeanderOmnium

Blijf op de hoogte!

         

Onderdeel van MeanderOmnium

Vrijwilligerscentrale Zeist logo

Steunpunt Mantelzorg Zeist logo

Cookie-instellingen