75+ Huisbezoekenproject wint Vrijwilligersprijs

229 keer bekeken

Vrijwilligerscentrale Zeist reikte gister, op de Dag van de Vrijwilliger, de vrijwilligersprijzen 2021 uit. Met een mooie bos bloemen, cheque, tegel en een videoboodschap van wethouder Marcel Fluitman ging de Vrijwilligerscentrale langs bij de winnaars.

Wij feliciteren alle winnaars: Algemene Senioren Vereniging, Polyhymnia, het 75+ Huisbezoekenproject én de vrijwilliger van het jaar: Jolanda Eenhoorn van Kringloop Zeist!

Wij zijn natuurlijk extra supertrots op ons 75+ Huisbezoekenproject. De jury zegt over dit project: “Het 75+ Huisbezoekenproject is ontstaan in coronatijd en heeft als doel vrijwilligers te verbinden met eenzame ouderen. De vrijwilligers die bij dit project zijn betrokken zijn gedreven vanuit het iets willen betekenen voor de ander. Zij hebben een heel belangrijke signaleringsfunctie. Wat de jury met name aanspreekt is de aanpak: het is maatwerk. 1 op 1 wordt bekeken wat de ander nodig heeft om hem/haar uit sociaal isolement te halen”.

Wij danken de gemeente Zeist en de vele organisaties in Zeist die mee participeren in het 75+ Huisbezoekenproject. “De samenwerking is de grote kracht van dit project”, aldus directeur-bestuurder Jan Willem Voogd van MeanderOmnium. Elice Schut, coördinator 75+ Huisbezoeken, voegt toe: “Lieve vrijwilligers, zonder jullie was het project nooit van de grond gekomen, deze prijs is voor jullie! Lieve stemmers dank jullie wel voor jullie steun en stem. Met deze prijs kunnen we nog meer doen voor het welzijn van de 75 plusser in Zeist.”

Daarnaast ook veel dank aan de Vrijwilligerscentrale Zeist, Van Tellingen Pul en Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn Zeist voor het mogelijk maken en organiseren van deze jaarlijkse prijzen. Meer informatie over het 75+ Huisbezoekenproject vindt u hier

Fotograaf: Erik Kottier

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

MeanderOmnium

030 - 694 04 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur)

info@meanderomnium.nl

Laan van Vollenhove 1014
3706 AH Zeist

 

Postbus 153
3700 AD Zeist

Alle locaties van MeanderOmnium

Blijf op de hoogte!

         

Onderdeel van MeanderOmnium

Vrijwilligerscentrale Zeist logo

Steunpunt Mantelzorg Zeist logo

Cookie-instellingen