Lokale fondsen steunen Ontmoetingsplein in Vollenhove

537 keer bekeken

Op vrijdag 5 november waren de vertegenwoordigers van Rotary Club Zeist, de van Tellingen-Pul Stichting en Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn aanwezig op ’t Ontmoetingsplein in Vollenhove.

Zij werden bedankt door welzijnsorganisatie MeanderOmnium voor hun financiële bijdrage aan het Ontmoetingsplein.

Het plein naast de Weggeefwinkel is in de afgelopen maanden omgetoverd tot hét Ontmoetingsplein voor en door bewoners van Vollenhove. Op het plein vind je nu een grote BuurtBoomTafel, een buitenkeuken, muurschilderingen, insectenhotels en een jeu de boules baan! Jong en oud kunnen samenkomen op het plein. De lokale fondsen steunen al jaren mooie initiatieven in de gemeente Zeist. Ook voor dit project, dat onderdeel is van de buurtaanpak Vollenhove Vooruit, hebben zij een bijdrage geleverd aan de BuurtBoomTafel en de buitenkeuken. Samen met Wethouder Marcel Fluitman van gemeente Zeist, onthulden zij het welkomstbord en schroefden zij eigenhandig een plaatje op de tafel.

Het is prachtig om te zien hoe lokale fondsen achter dit plan voor dit Ontmoetingsplein Vollenhove staan. MeanderOmnium bedankte de fondsen heel hartelijk voor hun bijdrage.

Heb jij een mooi project in je buurt en zoek je een financiële bijdrage? Neem dan eens een kijkje op de websites van de genoemde fondsen.  

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

MeanderOmnium

030 - 694 04 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur)

info@meanderomnium.nl

Laan van Vollenhove 1014
3706 AH Zeist

 

Postbus 153
3700 AD Zeist

Alle locaties van MeanderOmnium

Blijf op de hoogte!

         

Onderdeel van MeanderOmnium

Vrijwilligerscentrale Zeist logo

Steunpunt Mantelzorg Zeist logo

Cookie-instellingen