't Volle Hof gekozen als naam voor nieuw wijkcentrum in Vollenhove

1274 keer bekeken

Voor de zomervakantie deed welzijnsorganisatie MeanderOmnium een oproep aan de inwoners van Zeist om een naam te bedenken voor het nieuw te openen Wijkservicepunt in de Torenflat. Er waren meer dan 50 inzendingen. Een jury, bestaande uit zes Zeisternaren, heeft na goed beraad gekozen voor de naam: ’t Volle Hof! De jury had vooraf meerdere criteria opgesteld als: geschikt voor de hele wijk, verbindend en speels. ’t Volle Hof heeft al deze elementen in zich.

Deze naam wordt geplaatst op de voorgevel. De winnaars (er waren meerdere inzendingen met deze naam) ontvangen een prijs en worden natuurlijk uitgenodigd bij de officiële opening.

Bij Wijkservicepunt 't Volle Hof kan iedereen – jong en oud – terecht voor wijkbewoners-initiatieven,  ontmoeting,  een studieplek, vragen, muziekdagen, gezelligheid en nog veel meer! Er is veel ruimte voor eigen initiatieven. Hou je van koken? De keuken is (in overleg) beschikbaar. Heb jij een goed idee voor de wijk? Geef het aan bij de coördinator Brenda Emmen van MeanderOmnium.

Vollenhove Vooruit

In Vollenhove Vooruit werken vele organisaties, waaronder MeanderOmnium, gemeente Zeist en Woongoed Zeist met inwoners in Vollenhove samen aan een buurt waarin iedereen plezierig woont. De krachten zijn gebundeld omdat juist met deze samengevoegde energie een echte beweging in de buurt op gang kan worden gebracht!. Vanuit Vollenhove Vooruit worden tal van projecten geïnitieerd, voor en met buurtbewoners. Het nieuwe wijkcentrum zal hierin een actieve rol gaan spelen; vanaf deze plek zullen er vele verbindingen in de wijk gelegd worden.

Verbinding in de wijk Vollenhove is nu al goed mogelijk dankzij de SoepKar, BurenBoomTafel en Huiskamer 't Laantje.

Er volgt binnenkort meer nieuws over de officiële opening.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

MeanderOmnium

030 - 694 04 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur)

info@meanderomnium.nl

Laan van Vollenhove 1014
3706 AH Zeist

 

Postbus 153
3700 AD Zeist

Alle locaties van MeanderOmnium

Blijf op de hoogte!

         

Onderdeel van MeanderOmnium

Vrijwilligerscentrale Zeist logo

Steunpunt Mantelzorg Zeist logo

Cookie-instellingen