Plus-certificaat voor Buurtbemiddeling

434 keer bekeken

De Buurtbemiddelingsprojecten van MeanderOmnium in Zeist, Bunnik en De Bilt hebben van het Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid bij de tweejaarlijkse her-certificering het Plus-certificaat ontvangen.

Het Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid (CCV) van het Ministerie van Veiligheid en Justitie laat weten dat Buurtmiddeling in zowel Zeist, Bunnik als in De Bilt met maximale scores voldoet aan de gestelde eisen en er geen aanbevelingen zijn om de werkwijze aan te passen. Sinds de Plus certificering in 2013 mogelijk is, is dit de vierde keer dat Buurtbemiddeling MeanderOmnium het Plus-certificaat ontvangt. Met het Plus-certificaat wordt aangetoond dat de werkwijze en methode van Buurtbemiddeling uitstekend is geïmplementeerd.

Buurtbemiddeling is de 1e hulp bij burenruzie en kan weer live!

De hercertificering van onze projecten valt samen met de versoepelingen van de overheid en het opnieuw opstarten van live huisbezoeken en live bemiddelen. Buren en bemiddelaars zijn blij dat we elkaar weer in het echt kunnen ontmoeten, bij u thuis en in onze ontmoetingscentra.

In deze tijd van het jaar met hogere temperaturen, zijn we meer buiten en staan de ramen open. Buren hebben meer met elkaar te maken en moeten meer van elkaar verdragen. Houd rekening met elkaar en bespreek het met je buren als je overlast ervaart. Laat de spanning niet oplopen, maar ga met elkaar in gesprek.

Klik hier voor meer informatie of advies

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

MeanderOmnium

030 - 694 04 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur)

info@meanderomnium.nl

Laan van Vollenhove 1014
3706 AH Zeist

 

Postbus 153
3700 AD Zeist

Alle locaties van MeanderOmnium

Blijf op de hoogte!

         

Onderdeel van MeanderOmnium

Vrijwilligerscentrale Zeist logo

Steunpunt Mantelzorg Zeist logo

Cookie-instellingen