We zoeken een naam voor ons nieuwe wijkcentrum in Vollenhove

869 keer bekeken

Op de begane grond in de Torenflat in Vollenhove wordt momenteel flink gebouwd aan een mooi en nieuw wijkcentrum. Buurtbewoners kunnen vanaf augustus terecht voor een kop koffie, een goed gesprek én om activiteiten te ontwikkelen. Vollenhove Vooruit, dat doen we samen!

Nu zijn wij op zoek naar een leuke, passende, goede naam voor het nieuwe wijkcentrum, waarin iedereen zich kan herkennen

Zo doet u mee:

Stuur vóór 15 augustus uw suggestie in. Dit kan via de mail: vollenhove@meanderomnium.nl, maar ook via de post: Laan van Vollenhove 1014 (3706 AH) te Zeist. Op 9 juli om 16.00 uur kan het ook persoonlijk worden overhandigd bij de BurenBoomTafel op 't Ontmoetingsplein (bij de Weggeefwinkel). In ruil voor een heerlijke pannenkoek van Bram, van Bram's pannenkoeken. 

Een jury uit de wijk maakt de uitslag eind augustus bekend. De winnaar ontvangt een prijs en mag de naam onthullen. Maximaal 1 inzending persoon, vergeet uw contactgegevens niet te vermelden! De winnaar ontvangt voor 1 september persoonlijk bericht. 

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

MeanderOmnium

030 - 694 04 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur)

info@meanderomnium.nl

Laan van Vollenhove 1014
3706 AH Zeist

 

Postbus 153
3700 AD Zeist

Alle locaties van MeanderOmnium

Blijf op de hoogte!

         

Onderdeel van MeanderOmnium

Vrijwilligerscentrale Zeist logo

Steunpunt Mantelzorg Zeist logo

Cookie-instellingen