Week van de jonge mantelzorger 1-7 juni

409 keer bekeken

Kinderburgemeester Sebastian overhandigt prentenboek aan pedagogisch medewerker Hayat van de Kameleon in de week van de jonge mantelzorger.

Op woensdagmiddag 26 mei vond een bijzondere bijeenkomst plaats op de locatie van peutergroep ‘Kameleon’ in Zeist. Centraal stond de overhandiging van het prentenboek ‘Papa Draak wordt niet meer beter’ door kinderburgemeester Sebastian aan pedagogisch medewerkster Hayat. Met dit officiële moment, waar ook wethouder Fluitman bij aanwezig was, ging de prentenboekenactie van start.

Van 1 tot 7 juni is het de ‘Week van de Jonge Mantelzorger’ en in deze week schenkt Rotary Club Zeist alle basisscholen en kinderopvanglocaties in de gemeente Zeist een exemplaar van dit prentenboek. Het boek is vorig jaar geschreven door Sascha Groen, zij is mantelzorger voor haar man die ALS heeft en ze hebben twee jonge kinderen. Het boek is bedoeld als troostboek en het is een handvat voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers om aandacht te besteden aan dit moeilijke onderwerp. Deze prentenboekenactie is een samenwerking van de Rotary Club Zeist en Steunpunt Mantelzorg Zeist.

Voor meer informatie over de week van de jonge mantelzorger en activiteiten die het Steunpunt Mantelzorg organiseert: www.mantelzorgzeist.nl.
E-mail: info@mantelzorgzeist.nl 

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

MeanderOmnium

030 - 694 04 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur)

info@meanderomnium.nl

Laan van Vollenhove 1014
3706 AH Zeist

 

Postbus 153
3700 AD Zeist

Alle locaties van MeanderOmnium

Blijf op de hoogte!

         

Onderdeel van MeanderOmnium

Vrijwilligerscentrale Zeist logo

Steunpunt Mantelzorg Zeist logo

Cookie-instellingen