Postcodeloterij Buurtfonds verstrekt bijdrage aan Soepbakfiets

503 keer bekeken

Onze soepbakfiets rijdt wekelijks door de wijk Vollenhove in Zeist en kan met de bijdrage van het Buurtfonds ongeveer 10 liter verse soep per week verstrekken en dit voor een jaar lang!

Onze soepbakfiets rijdt wekelijks door de wijk Vollenhove in Zeist en kan met de bijdrage van het Buurtfonds ongeveer 10 liter verse soep per week verstrekken. En dat voor een jaar lang!

“Een kopje soep als warm gebaar”, zegt sociaal werker Brenda Emmen van MeanderOmnium. Zij is erg blij met de bijdrage van het Buurtfonds. “Het gaat bij de soepbakfiets niet alleen om soep. Het is een buurtproject en bedoeld om met meer bewoners in contact te komen. Juist in deze tijd is het goed te weten wat er speelt en hoe je bewoners met een creatieve aanpak kunt ondersteunen”.

De bakfiets is een project van MeanderOmnium vanuit Vollenhove Vooruit, de buurtaanpak waarin bewoners en organisaties samenwerken om Vollenhove verder vooruit te brengen. Het Postcodeloterij Buurtfonds steunt buurtprojecten in Nederland die bijdragen aan een leefbare buurt.

Afbeeldingen

Vollenhove Vooruit!

X (voorheen Twitter)

MeanderOmnium

030 - 694 04 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur)

info@meanderomnium.nl

Laan van Vollenhove 1014
3706 AH Zeist

 

Postbus 153
3700 AD Zeist

Alle locaties van MeanderOmnium

Blijf op de hoogte!

         

Onderdeel van MeanderOmnium

Vrijwilligerscentrale Zeist logo

Steunpunt Mantelzorg Zeist logo

Cookie-instellingen