Buurtbemiddeling, nu ook online

511 keer bekeken

Door de maatregelen vanwege het coronavirus zijn veel mensen, jong en oud, meer thuis dan anders. Er kunnen daardoor extra irritaties tussen buren ontstaan.

Door de maatregelen vanwege het coronavirus zijn veel mensen, jong en oud, meer thuis dan anders. Er kunnen daardoor extra irritaties tussen buren ontstaan.

De buurtbemiddelaars van MeanderOmnium komen nu niet langs bij u en uw buren. Buurtbemiddeling is telefonisch wél bereikbaar. De bemiddelaars bespreken met u wat in uw situatie zou kunnen helpen. Buurtbemiddeling kan ook helpen met een brief opstellen voor de buren en tips geven hoe u iets het beste kunt verwoorden. Zij bieden een luisterend oor. Dat lucht vaak al op. Buurtbemiddeling Zeist er voor u, ook in deze rare tijden! 

Nieuw: inzet digitale middelen bij burenruzie!

Daarnaast wordt er nu ook ingezet op digitale middelen. Als u er voor open staat, kan er samen worden bekeken of het mogelijk is een online bemiddelingsgesprek te organiseren samen met uw buur of buren. Hiervoor zijn de bemiddelaars getraind. De eerste bemiddelaars zijn enthousiast over de mogelijkheden. Ook in coronatijd denken zij graag met u mee. Wilt u meer weten, neemt u dan contact met Buurtbemiddeling Zeist.

Contact

U kunt bellen naar tel: 030-267 77 87 of stuur een mail naar Buurtbemiddeling@meanderomnium.nl

Klik hier voor meer informatie over Buurtbemiddeling

Voor nuttige informatie over dit onderwerp, kunt u ook kijken op www.problemenmetjeburen.nl

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

MeanderOmnium

030 - 694 04 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur)

info@meanderomnium.nl

Laan van Vollenhove 1014
3706 AH Zeist

 

Postbus 153
3700 AD Zeist

Alle locaties van MeanderOmnium

Blijf op de hoogte!

         

Onderdeel van MeanderOmnium

Vrijwilligerscentrale Zeist logo

Steunpunt Mantelzorg Zeist logo

Cookie-instellingen