U bent hier

Wijkservicepunt Noord

In verband met de richtlijnen omtrent het corona-virus , is helaas is onze locatie beperkt en alleen op afspraak geopend. Onze bar is gesloten. 

Midden in de wijk Zeist-Noord ligt het gezellige Wijkservicepunt Noord (WSP Noord). WSP Noord is er voor iedereen in Zeist. Iedereen, jong en oud, kan hier terecht voor informatie, advies en voor activiteiten (afgestemd op vragen uit de wijk). Denk aan cursussen, lezingen, spreekuren, creativiteits- en ontmoetingsacitviteiten. In het wijkservicepunt is ook Café Noord gevestigd. Daar kunt u ook iedere doordeweekse dag terecht voor een lekkere lunch, gewoon een kopje koffie/thee, een spelletje, een boekenruil of biljart.

Lijkt het u leuk om iets te organiseren voor uw mede wijkbewoners? Kom dan eens langs of neem contact op met Jessica Veenendaal.

Vrijwilligers spelen een grote rol, zij werken in 't café, bemensen de receptie, treden op als gastvrouw en gastheer en begeleiden activiteiten. Het WSP-Noord wordt gerund door 3 beroepskrachten en vele vrijwilligers.

 

 

 

Jessica Veenendaal

Sociaal werker

j.veenendaal
@meanderomnium.nl

Telefoon

030 - 695 11 52

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl

Adres

Johan van Olden-
barneveltlaan 103
3705 HD Zeist

Openingstijden Café Noord

Maandag t/m vrijdag
van 10.00-16.00 uur