U bent hier

VrijwilligerThuis - praktische hulp en vervoer

VrijwilligerThuis - praktische hulp en vervoer (voorheen Servicepunt) van MeanderOmnium biedt hulp aan zelfstandig wonenden bij praktische vragen zoals vervoer of klusjes in huis. Zowel ouderen als chronisch zieken als mensen met een beperking kunnen er gebruik van maken.

U kunt uw vraag voorleggen aan één van de telefonisten. Hoe bijzonder uw vraag ook is, zij staan u graag te woord om u verder te helpen.

Dit kan op maandag t/m donderdag van 8.45 - 16.15 uur en op vrijdag van 8.45 - 12.15 uur.

Telefoonnummer 030 - 69 40 400.

Persoonlijk vervoer

Wanneer u geen gebruik kunt maken van het openbaar vervoer kunt u een aanvraag doen voor persoonlijk vervoer met een personenauto. Dit geldt zowel voor vervoer binnen als buiten de gemeentegrens van Zeist. Een vrijwilliger van MeanderOmnium haalt u met zijn of haar eigen auto op, brengt u waar u heen wilt en haalt u desgewenst ook weer op. De vrijwilliger kan u ook begeleiden naar een arts of ziekenhuis. In overleg kan er een rollator of opvouwbare rolstoel worden vervoerd. De kosten van dit vervoer zijn €0,30 per kilometer (voor alle gereden kilometers, gerekend vanaf het huis van de chauffeur) en €1,- starttarief. U rekent rechtstreeks af met de chauffeur.

Voor het reserveren van persoonlijk vervoer dient u minimaal twee werkdagen van tevoren te bellen met VrijwilligerThuis - praktische hulp en vervoer.

Hand- en spandiensten

Wanneer u iemand zoekt voor kleine klusjes in en om het huis of voor het doen van de boodschappen, dan kunt u ook met ons contact opnemen.

Telefoon

030 - 69 40 400