U bent hier

Vrijwilligers

Bij MeanderOmnium zijn 410 vrijwilligers actief. Zij vervullen een belangrijke rol binnen onze organisatie.

Nieuwe vrijwilligers

Bij MeanderOmnium zijn nieuwe vrijwilligers altijd welkom!

Er is van alles te doen. Of je nu met kinderen, jongeren of ouderen wil werken. Of dat je in een bus wil rijden, baliewerkzaamheden wil doen of achter de bar wil werken. Het kan allemaal!

Heb je belangstelling, of wil je graag een oriënterend gesprek, neem contact op met Irene de Kruijf. Je kunt gebruik maken van het contactformulier.

Vrijwilligersbeleid

Om het vrijwilligerswerk bij MeanderOmnium goed te regelen is er een vrijwilligersbeleid en een Vrijwilligersraad. Zie de pagina 'Vrijwilligersbeleid en Vrijwilligersraad'. Heb je  vragen of opmerkingen? Je reactie is bijzonder welkom!

Onkosten- en reiskostenvergoeding

Met de beroepskracht die jou begeleidt heb je afspraken gemaakt over de vergoeding van reis- en onkosten. Als je in aanmerking komt voor een dagdeelvergoeding óf een reiskostenvergoeding dan kun je gebruik maken van dit declaratieformulier.

Verzekering

Stichting MeanderOmnium draagt zorg voor de verzekering van haar vrijwilligers.
Via de gemeente Zeist is er een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering.Voor de bussen heeft MeanderOmnium een schadeverzekering inzittenden. Voor persoonlijk vervoer hebben we een aanvullend casco verzekering en een ongevallen inzittenden verzekering. Deze verzekeringen gelden uitsluitend tijdens de uitvoering van het vrijwilligerswerk.
Een aanvullende verzekering keert uit als de eigen verzekering tekort schiet, bijvoorbeeld omdat er sprake is van een eigen risico of omdat uw zorgverzekering onvoldoende dekkend is.
Persoonlijke schade als gevolg van het vrijwilligerswerk dient altijd zo snel mogelijk gemeld te worden bij Irene de Kruijf. Zie de contactgegevens hiernaast.

Irene de Kruijf
- coördinator vrijwilligers -

Telefoon

030 - 694 04 06

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl