U bent hier

Voorscholen

Vanaf twee jaar is uw peuter van harte welkom bij ons op de voorschool (voorheen peuterspeelzaal) van MeanderOmnium. De voorschool is voor kinderen van twee tot vier jaar. Op speelse wijze wordt uw kind voorbereid op de basisschool. Uw peuter kan zowel binnen als buiten vrij spelen, puzzelen, tekenen, kleien, fietsen, zingen en luisteren naar voorleesverhalen. Kortom, een plek waar elk kind zich thuis voelt, zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen.

Voorbereiding op de basisschool

De voorbereiding op de basisschool gebeurt met de VVE-methode Piramide (VVE staat voor Vroege Voorschoolse Educatie). Dit is een educatieve methode die zich richt op de ontwikkeling van spel en stimulering van taalontwikkeling van kinderen met een (dreigende) taalachterstand.

We werken hierin met thema’s en leeftijdsgerichte activiteiten. Uw peuter gaat samen met zijn vriendjes op ontdekkingstocht!

Vanaf 2,5 jaar is een VVE-plaatsing mogelijk door middel van een VVE-indicatie. Uw kind kan dan in aanmerking komen voor extra (taal)ondersteuning. Deze VVE-indicatie wordt afgegeven door het consultatiebureau.

Onze voorscholen

Wij hebben vijf locaties:

  • Ienie Mienie in ‘t Noorderpunt, Zeist-Noord
  • De Torteltuin in De Koppeling, Zeist-West
    De Torteltuin bestaat uit twee groepen, namelijk groep De Stampertjes en groep De Torteltuin
  • De Zwaluw in het Vogelnest, Zeist-West
  • Kameleon, in 't Noorderpunt, Zeist-Noord
  • Op Dreef, Zeist-Noord

Klachtenregeling

Heeft u een klacht? In onze klachtenregeling staat beschreven wat u kunt doen.

Centrale Administratie
voorscholen

Telefoon

030 - 267 77 83

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl