U bent hier

Vogelnest, huis van de buurt

Het Vogelnest is het buurthuis van Vogelwijkbewoners en wordt beheerd door wijkbewoners zelf. Het buurthuis kan worden gebruikt voor activiteiten, cursussen en vergaderingen door en voor Vogelwijkbewoners.

Bewoners bepalen het zelf

U kunt een activiteit organiseren in overleg met de werkgroep Vogelnest, de groep wijkbewoners die het Vogelnest beheren. Dit zijn Bachir, Hans, Moussaoui en Nils.

Het aanvragen van de ruimte voor een activiteit, doet u via buurthuisvogelnest.blogspot.nl (zie “Vogelnest reserveren”). Aan het gebruik van het Vogelnest zijn geen kosten verbonden.

Wanneer u eerst wil overleggen of langskomen, mailt u naar [email protected].

Voor het gebruik van het Vogelnest gelden huisregels. En handig is ook: een korte uitleg over het gebruik van het buurthuis.

Calamiteiten of klachten

Bij calamiteiten en klachten vragen wij u om contact op te nemen met de coördinator Sor Blessing of het beheer van de Koppeling (030 697 67 20). Dit geldt niet voor overleggen, langskomen en het doen van aanvragen.

Wilt u langskomen? Dat kan overdag na overleg met de werkgroep: [email protected]. In de avonduren is het Vogelnest alleen open voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), bewonerscommissies uit de wijk en voor/door de werkgroep georganiseerde activiteiten.

Sor Blessing
- coördinator -

Adres

Noordweg 93a
3704 GL Zeist

Telefoon Sor

06 - 43 72 53 94
(woe t/m vrij)

E-mail Sor

[email protected]
meanderomnium.nl

E-mail werkgroep

[email protected]
gmail.com