U bent hier

Vervoer, uit en thuis: De Belbussen en Persoonlijk Vervoer

De ritten in Zeist zijn beperkt weer hervat.

De ritten in de Utrechtse Heuvelrug zijn vanaf 15 juni weer hervat.  Men is verplicht om een mondkapje te dragen en de handen voor het instappen te reinigen met een ontsmettingsgel. Wanneer men deze zelf niet heeft, kunnen deze artikelen aangeschaft worden bij de Belbus. Dit kan bij de reservering van een rit vermeld worden. De kosten bedragen € 1,- voor een mondkapje (dus 2 voor een retour) en € 5,- voor een tube ontsmettingsgel.  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MeanderOmnium biedt verschillende vormen van (aangepast) busvervoer. Op de gewenste tijd halen wij u op en wij brengen u ook weer thuis. Vervoer, uit en thuis! is een aanvulling op het openbaar vervoer voor inwoners van de gemeente Zeist. U kunt een beroep doen op deze dienstverlening voor zowel individueel als groepsvervoer.

Sinds 1 januari 2018 is de Belbus van de Utrechtse Heuvelrug onderdeel van MeanderOmnium
Klik hier voor de belbus Utrechtse Heuvelrug

 

Informatie over de Belbussen in Zeist

Vervoerstijden

  • Maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur, met uitzondering van feestdagen.
  • Op dinsdag- en donderdagavond, tot 21.15 uur. In de maanden juni tot en met september rijden de bussen niet in de avonduren. 

Op drukke tijden is het mogelijk dat er meerdere mensen vervoerd worden. Daardoor kan de vertrek- en/of aankomsttijd afwijken.

Acties

  • Gratis retourrit voor nieuwe klanten
    Wanneer u voor de eerste keer een belbus reserveert, ontvangt u als nieuwe klant 1 retour gratis! Meld u aan bij Michiel Peters.
  • 10-rittenkaart
    U kunt voordelig met de belbussen mee door de aanschaf van een 10-rittenkaart. De kaart kost €30,-. Normaal betaalt u €3,50 per enkele reis, dus met de aanschaf van de 10-rittenkaart krijgt u €5,- korting.
    De rittenkaarten zijn verkrijgbaar bij de belbussen en Wijksteunpunt Brinkhove.

Cadeautip! Geef een 10-rittenkaart cadeau aan familie, vrienden en kennissen!

Reserveren

Tijdig reserveren is noodzakelijk omdat de belbussen maar een beperkte capaciteit hebben. Neemt u minimaal 2-3 dagen van tevoren contact op, dan is er meer kans dat de rit op de gewenste tijden kan plaatsvinden.
Bel voor een reservering naar 030 - 693 23 21 tussen 8.00 en 12.00 uur. U wordt dan gehopen door Bahar Simsek (maandag t/m donderdag) of Wilma de Vlaming (vrijdag).
Mailen kan ook, naar [email protected].

Voor ritten buiten de gemeente vragen wij u minimaal één week van tevoren contact op te nemen.

U kunt ook gebruik maken van het online aanvraagformulier.

Kosten

Voor alle bussen geldt voor een enkele rit binnen de gemeente Zeist een tarief van €3,50 per persoon. Begeleiders mogen gratis mee.
Voor ritten buiten de gemeentegrenzen gelden aangepaste tarieven.

Rolstoelvervoer

Wanneer u in een rolstoel zit en aangepast vervoer nodig heeft, kunt u ook gebruik maken van Vervoer, uit en thuis! De rolstoelbus beschikt over een lift. Er kunnen maximaal vier rolstoelen in vervoerd worden. Begeleiders mogen gratis mee.

Persoonlijk vervoer

In sommige gevallen kan het handig zijn te kiezen voor persoonlijk vervoer met een particuliere auto. Een vrijwilliger haalt en brengt u met eigen auto. Bij korte afspraken kan de chauffeur blijven wachten.
Voor informatie over persoonlijk vervoer kijkt u bij Vrijwilliger Thuis Praktische Hulp en Vervoer

Bahar Simsek (ma-do)
- coördinator belbussen -

Reserveren minimaal 2-3 dagen van tevoren

Telefoon

030 - 693 23 21
Tussen 8.00 en 12.00 uur.

E-mail

[email protected]

Wilma de Vlaming (vr)
- coördinator belbussen -

Telefoon

030 - 693 23 21
Tussen 8.00 en 12.00 uur.

E-mail

[email protected]

Online aanvraagformulier