U bent hier

Steunpunt Mantelzorg Zeist

Mantelzorg overkómt je en kan veel vragen en dilemma’s oproepen. Steunpunt Mantelzorg Zeist helpt u graag bij het vinden van antwoorden die aansluiten bij úw situatie. U kunt bij hen terecht voor advies en informatie en u bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek.

Het Steunpunt Mantelzorg is er voor iedereen, jong of oud, familie of kennis, die korte of langere tijd zorgt voor een naaste met een ziekte of beperking. Zij geven individueel advies en organiseren activiteiten, zoals workshops en contactgroepen.

Bezoekdiensten

Steeds meer mensen met dementie, een chronische ziekte of beperking wonen thuis en zijn voor hulp afhankelijk van partner of familie (ook wel mantelzorgers genoemd). De zorg voor deze mensen vraagt vaak veel. Zonder hulp is dat op den duur niet vol te houden. Daarnaast zijn er ouderen die behoefte hebben aan contact met anderen en moeite hebben dit zelf te organiseren. Om de mantelzorger te ontlasten en om hulp te bieden daar waar geen mantelzorger is, kan de bezoekdienst een oplossing zijn.

Meer informatie over andere mogelijkheden leest u in de sociale kaart.

Vanessa Houthuizen
Cathalijne Huson

Telefoon

030 - 692 53 19

E-mail

[email protected]

Adres

Johan van Oldenbarneveltlaan 103
3705 HD  Zeist

Website

www.mantelzorgzeist.nl

Sociale kaart