U bent hier

Speelgoed te leen

Helaas hebben wij ook de speel-o-theek moeten sluiten ivm landelijk en lokaal beleid omtrent het coronavirus. We hopen u na 28 april weer te kunnen verwelkomen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Speel-o-theek De Gelaarsde Kat

In De Koppeling in Zeist-West bevindt zich de speel-o-theek met een ruime keuze aan leuk en educatief speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 9 maanden tot ongeveer 12 jaar. U kunt uw kind elke keer iets anders aanbieden, passend bij zijn of haar ontwikkelingsfase. En zonder het zelf aan te hoeven schaffen! Onze medewerkers zijn er om u advies te geven. En voor uw kind is het heerlijk om het speelgoed alvast uit te proberen.

Kasten vol speelgoed!

Er is een uitgebreid assortiment gezelschapsspelletjes, loopfietsjes, duwkarretjes, leerspelletjes, puzzels en Aquaplay. En groter speelgoed, zoals een glijbaantje, ballenbak, trampoline en tractor.  Ook wanneer u een grote aanschaf overweegt (bv. een poppenhuis) dan kunt u dit eerst lenen, zodat u kunt uitproberen of uw kind hier ook werkelijk veel mee speelt.

Kom eens langs om te bekijken wat er allemaal te leen is!

Voor kinderpartijtjes en andere feestelijke gelegenheden hebben we themakisten, bijvoorbeeld een kabouterkist, een sprookjeskist en een spelletjeskist. Hierin zitten materialen om een geslaagd feestje te organiseren. Deze kisten zijn te leen voor de periode van één week.

Niet alleen ouders kunnen speelgoed lenen bij de Speel-o-theek, ook opa’s en oma’s of gastouders. Want ook voor hen is het leuk om het kind steeds weer met ander mooi speelgoed te verrassen!

Leyla Ajjaj
- contactpersoon -

Telefoon

Leyla
030 - 697 67 33
06 - 42 57 25 81

Speel-o-theek
030 - 697 67 35
(tijdens openingstijden)

Openingstijden

  • woensdag 9.00 - 10.30
  • donderdag 15.00 - 16.30
  • zaterdag 10.30 - 12.00
    (gesloten tijdens schoolvakanties)

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl