U bent hier

School in de Wijk Zeist-West

In een School in de Wijk werken basisscholen samen met verschillende organisaties om kinderen in hun eigen leef- en leeromgeving betere kansen te bieden. Zo kunnen zij zich beter ontwikkelen en volop meedoen in de maatschappij. De scholen werken samen met organisaties op het gebied van gezondheid, sport, opvang, welzijn en kunst & cultuur. Niet iedere School in de Wijk is hetzelfde. Met elkaar maken de scholen en de organisaties keuzes waar ze aan willen werken.

School in de Wijk Zeist-West

In School in de Wijk werken basisscholen samen met verschillende organisaties om kinderen in hun eigen leef- en leeromgeving betere kansen te bieden. Zo kunnen zij zich beter ontwikkelen en volop meedoen in de maatschappij. De scholen werken samen met organisaties op het gebied van gezondheid, sport, opvang, welzijn en kunst & cultuur. Niet iedere School in de Wijk is hetzelfde. Met elkaar maken de scholen en de organisaties keuzes waar ze aan willen werken.

De kernwaarden zijn gericht op de ontwikkeling van de sociale cohesie in de wijk. Samenwerking tussen verschillende partijen in de wijk (integraliteit) op het gebied van verbindingen tussen school en wijk en andersom.

Contactpersonen

 • BS DE SLUIS
  Karima Airass
  E-mail
  030-697 67 20
 • BS DE GRIFFEL
 • BS AL AMAANA
   

Adres

De Koppeling
De Clomp 1904
3704 KS Zeist