U bent hier

Repair Café Zeist

Heeft u kapotte spulletjes die nog prima te repareren zijn? Gooi het niet weg, maar neem het mee naar het Repair Café Zeist. Samen met onze reparateurs geven we uw spullen een tweede leven. Bent u handig? Dan mag u natuurlijk ook meehelpen repareren!     

Wat is een Repair Café?

In het Repair Café zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om het (samen) repareren van kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. U kunt van thuis kapotte spullen met eventueel de vervangende onderdelen meenemen. In het Repair Café gaat u samen met de aanwezige, vrijwillige deskundigen aan de slag. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. U kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Het Repair Café brengt daar verandering in! In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Het Repair Café draagt bij aan een mentaliteitsverandering. Die is noodzakelijk om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is, en vaak heel makkelijk. Kom het ook eens proberen!

Waar en wanneer?

Binnenbos, adres Hoog Kanje 186 te Zeist.
Neem gerust uw kapotte spullen mee!

Het Repair Café is in principe elke 2e zaterdag van de maand geopend van 10.00 - 14.00 uur.
Er is geen Repair Café tijdens de zomervakantie.
 

Meer informatie

U kunt ons voor vragen of interesse naar vrijwilligerswerk bij het Repair Café (organisatorisch of uitvoerend) mailen.
Informatie over de landelijke organisatie van Repair Cafés vindt u op de site www.repaircafe.nl.

E-mail

[email protected]
gmail.com

Locatie Repair Café

Binnenbos

Hoog Kanje 186

3708 DL Zeist