U bent hier

Inschrijven en tarieven

Aanmelden

U kunt uw kind inschrijven via het inschrijfformulier.

Als u uw kind hebt ingeschreven voor een locatie waar een wachtlijst is dan laten we u dit zo snel mogelijk weten. We stemmen dan ook alternatieven met u af. Tussendoor een vraag stellen over de wachtlijst kan via de Centrale Administratie voorscholen.

Nadat u uw kind bij ons heeft ingeschreven, ontvangt u een bevestigingsmail en een aanbod. Voor de inschrijving berekenen we eenmalig €5,- per kind.

Ongeveer twee weken voordat uw kind op de voorschool start, neemt de voorschool contact met u op voor een kennismakingsgesprek. U maakt dan kennis met de pedagogisch medewerkers en de locatie. Tijdens dat gesprek kunt u vragen stellen en vertellen wij u alles wat belangrijk is om te weten over de voorschool.

Wat kost de voorschool?

In 2019 bedraagt het uurtarief € 8,80. In 2020 bedraagt het uurtarief € 8,95. Een deel hiervan wordt door gemeente Zeist of de Belastingdienst vergoed. Hoeveel u zelf maandelijks moet betalen hangt af van uw inkomenssituatie.

  • Hebben u en uw partner allebei een inkomen? Of bent u een alleenstaande ouder met inkomen? Dan kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. U krijgt van ons het gehele bedrag in rekening gebracht. Voor een (proef)berekening van de kinderopvangtoeslag kunt u naar www.belastingdienst.nl.
  • Heeft 1 van u beiden of allebei een uitkering, of helemaal geen inkomen? Dan draagt gemeente Zeist bij in de kosten. Deze ondersteuning wordt direct met de voorschool verrekend. U krijgt van ons een factuur voor het restbedrag. Wij ontvangen hiervoor graag een inkomensverklaring, op te vragen bij de belastingtelefoon: 0800 - 0543.

We versturen de facturen maandelijks vooruit: aan het eind van de maand krijgt u de factuur voor de volgende maand. In het maandbedrag zijn alle vakantiedagen van een heel jaar gemiddeld. Het vaste maandbedrag dat dit oplevert is hierdoor net iets anders dan het werkelijke aantal uren dat uw kind in een specifieke maand naar de voorschool gaat. Over een heel jaar gezien betaalt u precies het juiste aantal uren. 

Centrale Administratie
voorscholen

Telefoon

030 - 267 77 83

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl