U bent hier

Wijkservicepunt De Koppeling

U bent van harte welkom om binnen te lopen in De Koppeling, een plaats voor vragen, ontmoeting, inloop en activiteiten. Als gast van De Koppeling kunt u gebruik maken van wi-fi, het wachtwoord is op te vragen bij de bar.

Ruimte huren in De Koppeling?

De Koppeling in Zeist-West is zeer geschikt voor het houden van een cursus, vergadering of training. Voor apparatuur en/of lunch kan worden gezorgd, indien u dit vooraf aangeeft en bestelt. Wilt u een ruimte huren? Vul dan het verhuurformulier in of kom langs en vraag het één van de beheerders.

Wijkservicepunt

Heeft u een vraag over vervoer, informatie nodig over Steunpunt Mantelzorg of bent u op zoek naar een cursus die bij u past? Voor dit soort vragen staan vrijwilligers van onze WSP balie klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u specifiekere vragen voor bijvoorbeeld het Wijkteam, het Centrum voor Jeugd en Gezin of de Wmo consulent? Onze vrijwilligers wijzen u graag de weg naar de juiste persoon. U kunt doordeweeks elke dag van 9.00 - 15.30 uur bij het Wijkservicepunt terecht.

Spreekuren

U kunt in De Koppeling elke donderdagmiddag terecht bij de verschillende spreekuren. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij het CJG voor allerlei vragen rondom uw opgroeiende kind. Heeft u vragen aan de wijkagent, de opbouwwerker of de wijkmanager? Dan kunt u langskomen bij het Wijkteam. Ook met al uw vragen over de Wmo bent u in De Koppeling aan het juiste adres. Zie hiervoor het complete overzicht aan spreekuren.

Activiteiten De Koppeling

Doordeweeks bent u van harte welkom om een kop koffie te drinken of een krantje te lezen. Elke woensdagochtend kunt u terecht  bij de open inloop. Een gezellig moment van ontmoeting en spelletjes als sjoelen en klaverjassen. Bent u op zoek naar een andere activiteit die bij u past? Bekijk hier ons aanbod aan activiteiten. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, of kom eens langs en vraag het een vrijwilliger.

@WSP_Koppeling

 

Martin Edens
Sociaal Werker

Nieuwsbrief
 

Adres

De Clomp 1904
3704 KS Zeist

Telefoon

030 - 697 67 20

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl

Openingstijden
De Koppeling

maandag t/m vrijdag
van 8.00 - 23.30 uur

zaterdag en zondag
wisselende tijden