U bent hier

Wijkservicepunt De Koppeling

!Let op! De komende weken zijn er geen inloopspreekuren op de koppeling door de oplopende hoeveelheid besmettingen. Als u vragen heeft bent u welkom om langs te komen, dan denken wij met u mee of u kan de gemeente bellen 1430. Dit geldt in ieder geval tot 22 oktober.

Je bent van harte welkom om binnen te lopen in De Koppeling, een plaats voor vragen, ontmoeting, inloop en activiteiten. Als gast van De Koppeling kun je gebruik maken van wi-fi, het wachtwoord is op te vragen bij de bar.

Ruimte huren in De Koppeling?

De Koppeling in Zeist-West is zeer geschikt voor het houden van een cursus, vergadering of training. Voor apparatuur en/of lunch kan worden gezorgd, indien je dit vooraf aangeeft en bestelt. Wilt je een ruimte huren? Vul dan het verhuurformulier in of kom langs en vraag het één van de beheerders.

Wijkservicepunt

Heb je een vraag over vervoer, informatie nodig over Steunpunt Mantelzorg of ben je op zoek naar een cursus die bij jou past? Voor dit soort vragen staan vrijwilligers van onze WSP balie klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Heb je specifiekere vragen voor bijvoorbeeld het Wijkteam, het Centrum voor Jeugd en Gezin of de Wmo consulent? Onze vrijwilligers wijzen je graag de weg naar de juiste persoon. Je kunt doordeweeks elke dag van 9.00 - 15.30 uur bij het Wijkservicepunt terecht.

Spreekuren

Je kunt in De Koppeling elke donderdagmiddag terecht bij de verschillende spreekuren. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij het CJG voor allerlei vragen rondom jouw opgroeiende kind. Heb je vragen aan de wijkagent, de opbouwwerker of de wijkmanager? Dan kun je langskomen bij het Wijkteam. Ook met al de vragen over de Wmo ben je in De Koppeling aan het juiste adres. Zie hiervoor het complete overzicht aan spreekuren.

Activiteiten De Koppeling

Doordeweeks ben je van harte welkom om een kop koffie te drinken of een krantje te lezen. Elke woensdagochtend kun je terecht bij de open inloop. Een gezellig moment van ontmoeting en spelletjes als sjoelen en klaverjassen. Ben je op zoek naar een andere activiteit die bij jou past? Bekijk hier ons aanbod aan activiteiten. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op, of kom eens langs en vraag het een vrijwilliger.

 

Martin Edens
Sociaal Werker

Nieuwsbrief voorjaar 2020

Nieuwsbrief nov-dec 2019
 

Adres

De Clomp 1904
3704 KS Zeist

Telefoon

030 - 697 67 20

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl

Openingstijden
De Koppeling

maandag t/m vrijdag
van 9.00 - 17.00 uur

zaterdag en zondag
wisselende tijden

Openingstijden
WSP Balie

maandag t/m vrijdag
van 9.00 - 16.30 uur