U bent hier

Declaratieformulieren

MeanderOmnium kent een regeling onkostenvergoeding voor MeanderOmnium. Daarin staat wanneer vrijwilligers recht hebben op vergoeding van gemaakte kosten. Zie ons vrijwilligersbeleid voor verdere informatie hierover.

Om voor de vergoeding in aanmerking te komen moet de vrijwilliger een declaratieformulier in leveren. Deze moet zowel door de vrijwilliger als de begeleidende beroepskracht ondertekend worden. Het declaratieformulier betreft in principe het voorgaande kwartaal en dient te worden ingevuld in de maand volgend op dat kwartaal. Dus steeds in april, juli, oktober en januari. Het formulier moet door de beroepskracht worden ingeleverd bij de financiële administratie.

Wie in aanmerking komt voor een dagdeelvergoeding van € 3,40 per dagdeel kan hier het declaratieformulier voor dagdelen downloaden. Zijn de gemaakte reiskosten hoger € 3,40 per dagdeel, dan kan men in plaats van een dagdeelvergoeding een vergoeding van de reiskosten declareren. Daarvoor kan men hier het declaratieformulier voor reiskosten downloaden.

Voor alle vragen over vergoedingen en vrijwilligerswerk, kunt u contact opnemen met Irene de Kruijf.

Irene de Kruijf
- coördinator vrijwilligers -

Telefoon

030 - 694 04 06

E-mail

[email protected]
meanderomnium.nl