U bent hier

Ouderbijdrage voorscholen

Aan alle ouders en verzorgers met peuter(s) op één van onze voorscholen,

U heeft deze week een factuur ontvangen voor de ouderbijdrage voor de maand april. We kunnen ons voorstellen dat dit veel vragen oproept; u moet de ouderbijdrage betalen terwijl uw peuter op dit moment geen gebruik maakt van de voorschool.

Waarom toch deze factuur?

De overheid heeft laten weten dat de ouders die de rekening wel betalen, hun geld terug krijgen. Deze afspraak is gemaakt voor de periode van 16 maart tot 6 april.
Het is dus niet nodig om uw peuter uit te schrijven. Iedereen krijgt het geld terug. Op deze manier behoudt uw peuter ook de plek op de voorschool. Zodra alle voorscholen weer open zijn is uw kind dan ook weer van harte welkom!

Mocht de situatie langer duren dan 6 april en de huidige regeling door de regering en de RIVM verlengd worden, dan zullen wij u natuurlijk direct informeren.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de termijn van terugbetalen; op dit moment wordt er hard gewerkt aan een concrete uitwerking van dit besluit. Wij houden u hierover goed op de hoogte.

Meer informatie

Mocht u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Margreth Ooijen (teamleider MeanderOmnium).
Mail [email protected]
Telefoon 06 - 36 15 80 99

Ook andere vragen zijn in de deze tijden van harte welkom. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om aan huis gebonden te zijn tijdens deze Coronacrisis!
We staan voor u klaar en denken graag mee.