U bent hier

Je komt elkaar tegen bij Binnenbos

In verband met maatregelen rondom het coronavirus zijn wij alleen op afspraak geopend. De bar en de ongmoetingsruimte zijn helaas gesloten.
U kunt contact opnemen met Brenda, via telefoonnummer 06 - 41 97 63 25.

Binnenbos is dé ontmoetingsplek in Zeist Oost: open, gastvrij en veelzijdig, met alle voorzieningen op maat.

Het nieuwe gebouw huisvest diverse zorgaanbieders, sportzalen, muziekschool Backstage en een gezamenlijke ontmoetingsruimte met twee aparte zalen voor de verhuur.

Verbinden

Wijkservicepunt Binnenbos is een verrijking voor Zeist-Oost. Door verbinding van een gemeenschap waar wijkbewoners elkaar ontmoeten, informeren en gezamenlijke activiteiten ontplooien, draagt dit bij aan een vitale en veilige wijk. Talenten van wijkbewoners, vrijwilligers, leerlingen en professionals worden maximaal benut, of het nu gaat om een cursus of workshop. Verder is er ruimte voor bijvoorbeeld informatieavonden, welzijnsactiviteiten, vergaderingen, dagbesteding en is Binnenbos een uitvalsbasis voor organisaties die dienstverlening leveren in Zeist-Oost. Daarom nodigen wij u uit: stel uw vraag, deel uw idee en verbind de wijk!

Verbinden is een kernopgave voor ons, we zijn daar goed in en zijn daardoor in staat heel veel vraagstukken succesvol te benaderen. In de netwerksamenleving van nu gebeurt dat verbinden van onderaf. Vaak onzichtbaar, impliciet en informeel. Maar we zijn er wel, als het nodig is of als het even tegen zit, niet alleen voor individuen maar ook voor organisaties. Zodat de sociale infrastructuur zich versterkt en de samenleving vitaal en energiek wordt en blijft.

Spreekuur Wijkteam Zeist Oost

Wilt u iets bespreken over de wijk? U kunt dan terecht bij het wijkteam. Elke woensdag van 11 tot 12 in het Binnenbos. U kunt tijdens dit wijkspreekuur binnenlopen met vragen of opmerkingen voor bijvoorbeeld de gemeente, Seyster Veste, MeanderOmnium of de wijkagent.

Zie ook de website ontmoetingscentrumbinnenbos.nl voor informatie over activiteiten in Het Binnenbos en in de wijken Hoge Dennen en Kerckebosch.

 

 

Brenda Emmen
- wijkconsulente -

Adres

Hoog Kanje 186H
3708 DL  Zeist

Telefoon

030 - 697 67 27
06 - 41 97 63 25 (Brenda)
06 - 50 48 13 57 (Ismaïl)

Email

[email protected]
meanderomnium.nl

[email protected]
meanderomnium.nl