U bent hier

Activiteiten in Zeist-Oost

In Zeist-Oost worden er samen de jeugdwijkraad leuke activiteiten bedacht. De jeugdwerkers gaan in gesprek met de kinderen en helpen de kinderen met het uitvoeren van deze activiteiten. Daarbij is de hulp van ouders of andere volwassenen ook hard nodig!

Als u als buurtbewoner leuke ideeën heeft, kunt u ons altijd aanspreken. Dat kan persoonlijk, via de mail of telefoon. Samen kijken we of en hoe deze activiteit kan worden uitgevoerd.

De jeugdwerker in Zeist-Oost is Sera Willemsen.
Jongerenwerker Farid Bouchikhi is er voor de jongeren in Zeist-Oost.

School in de Wijk Zeist-Oost

In School in de Wijk werken basisscholen samen met verschillende organisaties om kinderen in hun eigen leef- en leeromgeving betere kansen te bieden. Zo kunnen zij zich beter ontwikkelen en volop meedoen in de maatschappij. In de wijk Kerckebosch maakten de Montessorischool en de Damiaanschool al deel uit van de groep van totaal 8 scholen die samen de School in de Wijk (voorheen brede school) vormden in Zeist. Hierbij worden ook de andere scholen in Kerckebosch betrokken: de Kerckeboschschool, de Stuifheuvel, het CCZ, maar ook de buitenschoolse opvang van Kind &Co en het Kraaiennest.

Kinderen in Kerckebosch worden direct betrokken bij wensen en ontwikkelingen in de wijk vanuit de Jeugdwijkraad.

Film

Een film over de samenwerking van MeanderOmnium met BSO Sterrenbos, peuterspeelzaal Sterrentuin, Muziekschool Backstage, de Damiaanschool en Sportservice Zeist.

 

Sera Willemsen
- sociaal werker -
(maandag, dinsdag
en woensdag)

Ismail El Khoulati
- sociaal werker -

Farid Bouchikhi
- sociaal werker -