U bent hier

Activiteiten in de wijk

MeanderOmnium doet veel voor jongeren. Wat onze sociaal werkers doen, is erop gericht om jongeren in contact te brengen met elkaar. Waar het nodig is, wordt bekeken of de (ongunstige) situatie kan worden verbeterd. In een sfeer van wederzijds vertrouwen worden uiteenlopende zaken besproken. Blijkt dat meer ondersteuning op zijn plek is, dan wordt er eventueel doorverwezen naar de (jeugd-)hulpverlening.

Wat is er te doen?

Op zoek naar gezellige activiteiten in de wijken Noord, Oost of West?
In deze wijken en Den Dolder zijn sociaal werkers actief om jou met leeftijdgenoten in contact te brengen en samen te sporten, chillen of wat dan ook!

Sport

Wanneer je wil sporten in de wijken Noord of Oost, dan kun je er voor kiezen dit onder leiding van een sociaal werker te doen. Lees verder bij sport.

Inloop

In Zeist zijn verschillende plekken gecreëerd waar je jongeren uit jouw buurt kunt ontmoeten. Hier kun je zo binnenlopen om te chillen en meer. Waar en wanneer is de inloop?

Meidengroep

In Zeist-West is er een groep speciaal voor meiden. Girls Only!

&U Meidenproject

&U Meidenproject is een vorm van een maatjesproject dat zich richt op meiden van 12 tot 18 jaar, eventueel afkomstig uit minderheidsgroepen. Deze meiden komen niet in aanmerking voor reguliere hulpverlening en vertonen een lichte vorm van gedragsproblematiek. &U maakt deze meiden sterker en zekerder!

't Nijentje en 't Koppelingetje

Op woensdagmiddag komen verschillende groepen kids in Zeist-West bij elkaar. Onder begeleiding van wijkbewoners en/of een sociaal werker doen zij verschillende activiteiten.

Sport- en speelblikken

In de wijken Vollenhove, Vogelwijk en het Staatsliedenkwartier staat een speelblik. Dit is een container vol speelgoed waar kinderen uit de buurt tijdens de openingstijden het speelgoed kunnen lenen en ermee spelen.

Maatschappelijke stages

De meeste middelbare scholieren zullen bekend zijn met het lopen van een maatschappelijke stage tijdens hun schooljaar. Vrijwilligerscentrale Zeist bemiddelt en regelt voor een groot aantal leerlingen stageplaatsen in Zeist, De Bilt en omgeving.